Het team

Yoran Verschoor

Yoran Verschoor

Yoran Verschoor MSc. is sociaal- en organisatiepsycholoog, sportpsycholoog VSPN® en tenniscoach (KNLTB A en B-licentie).


Yoran is directeur van &Tennis en heeft daarnaast een eigen praktijk. Als praktiserend sportpsycholoog verzorgt hij presentaties, workshops en mentale trainingstrajecten voor individuele sporters, teams, bedrijven, onderwijsinstellingen en verenigingen. Daarnaast begeleidt hij jeugdig talent op zowel tennisinhoudelijk als mentaal gebied.


Yoran heeft een topsportachtergrond in tennis en stond in 2007 op de wereldranglijst. Hij is actief als categorie 2-speler in de landelijke zondagcompetitie Eredivisie Heren.

 

Honzik Pavel

 Honzik Pavel

Honzik Pavel Msc. is docent van de KNLTB Tennisleraar-3 opleiding, sportpsycholoog en tenniscoach (KNLTB A, B en C-licentie).

Honzik werd eind 2010 verkozen tot Tennisleraar van het Jaar. Hij is actief als categorie-3 speler in de Heren Hoofdklasse op zaterdag.

Honzik is auteur van &Tennis.

 

Kees Wallis

 

keeswallis

Kees Wallis, Msc. is arbeids- en organisatiepsycholoog, SPORTPSYCHOLOOG VSPN ® en tennistrainer (KNLTB A licentie).

Als medewerker ondersteunt hij &Tennis op verschillende vlakken, waaronder het ontwikkelen van videomateriaal en het geven van workshops en presentaties.